Именно през февруари повече от всякога около нас е пълно с

...
Именно през февруари повече от всякога около нас е пълно с
Коментари Харесай

15 спиращи дъха сватбени снимки, направени под вода

Именно през февруари повече от всеки път към нас е цялостно с красиви истории за обич. Защото Свети Валентин към този момент е заел комфортно мястото си и у нас, колкото и спорен да е той. Не за друго, а тъй като и най-неемоционалните хора имат потребност от обич. 



В тази селекция от фотоси  ви я представяме в най-романтичната ѝ форма – сватбените ритуали. Но забавното на тези е, че те избират да избягат от клишетата. Красивите фотографии за запечатали най-важния ден в живота на въодушевени младоженци, които вземат решение да кажат заветното " да " под вода, само че на напред във времето излизат страстта и адреналинът, а не помпозни сватбени рокли с дълги шлейфове и маси, отрупани с храни и питиета. 



Оказва се, че снимането на сватбени ритуали не е непопулярно в света, като даже първите подводни сватби са снимани още през 30-те години на 20 век. Много от фотографите вземат участие и в състезания за най-хубави подводни сватбени фотоси, като един от тях е Кимбър Гринууд, който пътува по целия свят, с цел да увековечи момента на заричане. Той споделя, че страстта е невероятна и няма по какъв начин да се съпостави със снимането на класическа сватбена гала. Повечето подводни сватби се провеждат в огромни аквариуми в Англия, Китай, Испания и Съединени американски щати, само че други са в неконтролирана среда – да вземем за пример водите на Монако или на екзотични дестинации като Хаваи и Карибите. 

 
24 от най-вълнуващите сватбени фотографии в света

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР